Post by azdislinecir on Mar 16, 2022 16:52:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods ģeneratora žetoniem ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Journey 2022 version ▞▞▞
Angry Birds Journey Rompicapi ipnk
šī spēle ir tik jautra. viegli un jautri un relaksējoši vienlaikus. beidzot spēle man patīk un nav tik stresa.
Labākā spēle, kas viņiem ir, ir Angry Birds Friends. Šis ir tikai bērnu spēles dizains ar nereālu fiziku, kas patiesībā nepatīk manai gaumei Angry Birds spēlēs. Nepatīk piedod.
Mirgojošs ekrāns, traki lēns ielādes laiks,
Es spēlēju angry birds kopš 2015. gada, un spēle kļūst arvien labāka un labāka, tā patīk, laba grafika un bez problēmām
Nav tik laba kā tā iepriekšējā iemaksa. Spēle ir jāuzlabo.
Es domāju tā ir laba spēle, bet og dusmīgs putni joprojām G.O.A.T.
Ikreiz, kad pabeidzat līmeni ar savu pēdējo putnu, tiek teikts, ka jums neizdevās sasniegt līmeni 🤬. Dzēst spēli!!!
tur u nomodā, gaidot vai waisting laiks
Tikko sāku spēlēt pirms dažām stundām. Un līdz šim viss ir labi. Tas ir diezgan viegli un jautri. Kad tikšu tālāk, es atjaunināšu savu vērtējumu.
Pārāk daudz kļūmju. Divi mazie dzeltenie putniņi, kas nezina, kā pārvietoties pa līdzenām virsmām, lai apvienotos.
Sasodīts sākt cirst
Es vēlos, lai es varētu teikt, ka tas ir lielisks jauns skatījums uz dusmīgajiem putniem, bet tā vienkārši nav. Es domāju, ka dažādu līmeņu mērķi ir laba ideja, taču tie vienkārši nedarbojas, ja jums ir tik vienkārši līmeņu dizaini kā pirmajā spēlē. Pieturieties pie angry birds 2 vai angry birds draugiem, ja jums patiešām ir jānogalina dažas cūkas. (Arī mākslas stils ir slikts)
Spēlēju pirmo reizi, un tā ir jautra relaksējoša spēle ar tiešiem izaicinājumiem. Man tas ir glabātājs, jo man patīk katru dienu spēlēt spēles uz sava Galaxy pad. Spēle ieslēgta!
Tā ir ļoti jautra spēle, un es tai piešķirtu 5 zvaigznes, ja tā nebūtu poga “Pirkt vairāk dzīvību” neveiksmīga mēģinājuma beigās, kas tiek stratēģiski novietota vietā, kur parasti ir poga “Atkārtot”. Ir pietiekami grūti savākt pietiekami daudz monētu, lai nopirktu sarma, pīles un ziedu palīgus, lai iztērētu milzīgu monētu gabalu, nejauši nospiežot pogu Pirkt vairāk dzīvību. Tas izņem vēju no burām, zinot, ka tas būs mūžīgi, pirms atkal saņemsiet pietiekami daudz monētu. Tā ir švaka rīcība! Kaunies!!
Vienkārši dusmīgi putni ar jauniem putniem, ar kuriem spēlēties.
Vairāk no viņu "fizikas". Kļūst nogurdinošs pēc dažiem līmeņiem. Koka gabali maģiski balansē virs balona, tiek izmesti pa gaisu, taču joprojām pārdzīvo kritienu... žāvas
Klibs. Super apmulsis. Tas ir vienu soli augstāk par automātiskās atskaņošanas dīkstāves spēli. Pārāk neciešami, lai es pat pārbaudītu citu sūdzības par grūtībām, kuru mērķis ir izkrāpt no jums naudu. Vienkāršotā spēle un mākslas stils, kas paredzēts jaunākiem bērniem, šķiet, ka viņi vēlas izmantot bērnus, lai apliktu savas kabatas. Vienkārši izvairieties no tā.
Pārāk nepilngadīga. Man labāk patīk oriģinālie putni.
Jautra un izklaidējoša spēle maziem bērniem!
Šī spēle ir sūdīga. Kā jūs izveidojat dēlus cietus, izmantojot tikai 15 putnus un 3 struktūras, ko iznīcināt, bez brīviem putniem vai kaut kā cita, kas palīdzētu. Taisni 🗑
Nepievilcīgs. Vairāk nekā 50 līmeņu bez jauna varoņa. Atgrieziet dusmīgos putnus 1
Lielisks spēles dizains un spēles plūsma. Patīk grafika, un šķiet, ka tā ir labi salikta.
Šķita, ka tas ir vairāk domāts bērniem. Vai jūs tik daudz mainījāt spēles gaitu. Tas vairs neizskatījās un nejutās labi.
lieliska spēle, lieliska grafika un daudz jautrības.🤠🤩🤩🤠
Jautrs laika pavadīšanas veids. Bet tas turpina salst. Lai spēlētu, man pastāvīgi ir jāpārstartē tālrunis. Lūdzu, izlabojiet šo kļūdu
Tas ir labi, bet ievēro fizikas likumus, zaudēja līdzi putnu skaitam, kas kūleņo apkārt un nolaižas uz nesalauzta akmens
<a href=""></a>
Nevar sasniegt 101. līmeni. Balonu putni iestrēgst klints labajā pusē, mēģinot uzpeldēt uz augšu, starp akmeni un ekrānu. Pixel 4a.
Angry Birds Journey Quebra-cabeça vza
Man šī mehāniķis patīk vairāk nekā citiem. Taču nepaiet ļoti ilgs laiks, līdz jūs varat sajust neizbēgamo Rovio naudas sagrābšanu. Ir spēcīgs stimuls iegādāties pastiprinātājus un jaudu.
Angry Birds Journey እንቆቅልሽ bekx
Tas ir labi, spēlēt. Vairāk nekā vienu reizi esmu vai nu sācis spēli, un man ir bijuši 3, 4, 5 putni, un es pazaudēju vienu putnu un nekad nesaņemu nevienu putnu. Es zinu, ka man noteikti ir vairāk putnu, bet es vairs nejūtos. Tāpēc man ir jāslēdz spēle un jāpāriet pie kaut kā cita.
Spēle pārāk bieži sasalst. Tas pat daļēji sastinga vietā, kur es grasījos izmantot jaudas palielinājumus, bet nevarēju atbrīvot putnu, lai sasniegtu mērķi. Tas piespieda mani aizvērt spēli un restartēt nevis vienu, bet divas reizes, un zaudēt dzīvības. Vienu reizi es domāju, ka esmu notīrījis robežu un spēle netiks virzīta uz priekšu, tad es sapratu, ka ārpus ekrāna ir paslēpts putns (nav slepenā lodziņā). Es to atradu pēc tam, kad vienkārši mētājos ar visiem putniem, un es redzēju pusi no putna pēc tam, kad tam trāpīju? Kur bija slēptie putnu noteikumi?
Jautri, bet ātri kļūst dārgi. Ja vien jums nav naudas, ko izmest, es neiesaku šo spēli.
tā mazliet pārāk viegli
Pēc LVL 44 kļuva nepieciešams izmantot premium preces, lai pabeigtu LVL, un pēc tam acīmredzot tas ir naudas sagrābšana. Žēl, jo spēle man patika. Es būšu gatavs tērēt mazliet, bet ne tik daudz, cik viņi vēlas.
Angry Birds Journey Câu đố gygi
Kāpēc, kāpēc, kāpēc, KĀPĒC tev bija jāiet un jāsakrauj šī spēle!? Tas bija jautri un lieliski, un tas nebija pārāk augsts, lai spēlētu, un vienas nakts laikā jūs to visu atcēlāt. Pēkšņi es esmu pilnīgi iestrēdzis tajā pašā līmenī uz nedēļu pēc kārtas, un tas ir saistīts ar lietām, kas saistītas ar spēli, kas nekad agrāk nav noticis. Un katru reizi, kad uznirst šis mazais burbulis, kas prasa man samaksāt 3 USD, lai man palīdzētu. Nē paldies. Agrāk es spēlēju šo spēli PASTĀVĪGI, bet tagad esmu pabeidzis. Notiek atinstalēšana. Un jūsu "īsā" aptauja? 20 min. garš. čau.