(Android/iOS) The Heroic Legend of Eagarlnia petukood piiramatu arvu kristallide jaoks
Mar 16, 2022 16:49:48 GMT -5
Post by azdislinecir on Mar 16, 2022 16:49:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Heroic Legend of Eagarlnia ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Heroic Legend of Eagarlnia IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood piiramatu arvu kristallide jaoks ▞▞▞
▞▞▞ The Heroic Legend of Eagarlnia 2022 version ▞▞▞
suurepärane!
Mängin esimest korda suurejoonelist strateegiamängu ja ma naudin seda mängu .Ma mõtlesin, kas saate lisada kaks lülitusnuppu, mis tõstavad kaardil esile, kellega ma kaublen ja kellega mul on ja kellega liitun.
Väga lahe, tahaks näha suuremat/teistsugust kaarte. Soovitaks kasutada sarnast kaardistiili nagu Glory of Generals või Total war. Ülilahe mäng armastan pärimust, oleks tore, kui seal oleks kangelaste/kaubaturu või kõrts, mis saaks poest värskendust, et kangelasi palgata
Tõesti lõbus ja sõltuvust tekitav mäng praeguste töörühmadega! Soovitatav inimestele, kellele meeldib rahvuse ülesehitamine ja vallutamine.
hea, aga kui vajutate nuppu Jätka, siis mõnikord ei jätka see teie edenemist automaatsest salvestamisest, vaid käsitsi salvestamisest, nii et olge, kui mängite pikka aega, pidage alati meeles käsitsi salvestamist
See on parem kui enamik Google Plays leiduvaid mobiilseid algmänge. Siiani naudin seda üsna hästi, kuid ma ütleks, et see on natuke raske. Võib-olla läheb see lihtsamaks, kui saan paremini aru.
See on suurepärane kõrgstrateegiamäng, mis on loodud fantaasiakeskkonnas. Ainus tüütu on see, et dialoogides ei võeta arvesse tegelase sugu. Seega öeldakse dialoogis "kuningas" isegi siis, kui on ilmne, et kuningriiki juhib kuninganna. Samamoodi öeldakse dialoogides "tema" või "tema" isegi siis, kui viidatakse naisele. Soovin, et nad selle parandaksid, kuna see on väga häiriv.
See mäng on aeganõudev ja mulle meeldib!
5 tärni pingutuse eest. Kuigi mõned kangelased on lihtsalt reskin, on näha jõupingutusi iga kangelase loomisel ja nende lugude loomisel. Mäng on liiga lihtne ja otsekohene. Väga korduv. Kui teil on mitu linna kontrolli all, siis põhimõtteliselt võidate mängu, seega pole palju kordusväärtust. Mängu kasutajaliides vajab samuti täiustamist, tagasinupp ei tohiks tõesti olla sama nupp, mis järgmise pöörde nupp. Kiitus jõupingutuste eest suurejoonelise strateegiamängu loomisel. Palun jätka!
Üks parimaid strateegiamänge Google'i rakendustes, see tuletab mulle meelde brigandiini.
Lahe mäng. Soovi font oli telefonis veidi selgem. Samuti näib, et väljalases on mõned testsalvestusfailid.
Ma alles alustasin, aga see on väga hea. Mul on üks kaebus, et mõnikord on raske aru saada, millised üksused on millistel töökohtadel parimad. Näiteks puurimisel ei ole Drill menüüst selgelt näha, et üks minu kangelane annab ratsaväele 60% puurimispreemia. Ma näen seda võimet ainult kangelase menüüst. Sarnaseid olukordi on ka mujal, nii et peate olema hoolas, et maksimeerida kangelaste ülesannete täitmist. Üldiselt on see väga hea.
The Heroic Legend of Eagarlnia Strategiya vsh
Tekst on tõesti väike ja tausta atmosfäär võib olla rahulik, kuid ka tsiviilhelid on liiga palju. See on hea kontseptsioon ja see on nagu risk. Isiklikult on lahe, kui suur on tegelaste nimekiri ja kuningriigid, kuid ausalt öeldes arvan, et väiksem nimekiri koos täielikumate, üksikasjalikumate ja tähelepanu köitvate tegelastega oleks palju parem. See on isiklik asi, sest ma hindan sügavust massi asemel. Lõpuks on õpetus hea, kuid palju pisiasju, mis on valdav.
Mängisin põrgut, kuid siiski liiga lihtne, kui sul oli rohkem linna kui tehisintellekt. - peate ümber töötama ingliskeelse tõlkega, mitte sünkroonima hiina dubleerimisega. - lisage ka galerii esemete kohta. - võimalusel lisage dialoogi. - lisage rohkem loo stseene, see on liiga erapoolik tbh. - lahingusüsteem ei ole hea, auto kõik. - missiooni eesmärk on võita sõda, kuid kui olete kogu linna vallutanud, ei olnud teil muud kui korduvad. - mäng on üldiselt hea, kuid peate lisama rohkem lugusid jne, see on suurepärane mäng!
Loodan, et arendaja värskendab Androidi versiooni arvutite uusimate värskendustega ka siis, kui kohandatud liigad välja tulevad
Hea värskendus kõik töötab nüüd
Eagarlnia pettuste kangelaslik legend&Häkkima – Androidi ...
Mäng on kindlasti kalliskivi. Olen mänguga väga rahul. See on kõik, mida ootasin ja rohkemgi veel. Mulle meeldib mängu arendaja nägemus. Suurepärane töö. Ma uus, need mängud olid minu jaoks kohe, kui ma seda nägin. Hämmastav õpetus aitab teie teekonda alustada. Need meeldivad mulle tegelikult rohkem kui kolme kuningriigi mäng, kuid see on üks mu lemmikuid. Kui olete kolme kuningriigi fänn, ärge kõhelge kohe ostmast. Ma tegin ja olen nüüdseks paar tundi mänginud ja see on imeline mäng, mis armastab juhtnuppe.
Laadimiskuva ilmub ühtselt. Aga pärast seda ei saa enam midagi teha. Lihtsalt hall ekraan. Näeb lahe välja küll. Võib-olla ei ühildu Google pixeliga.
The Heroic Legend of Eagarlnia Strateginiai fjpu
See ei tööta, tagastage mu raha
Nagu teisedki, Unity logo, siis igavesti hall ekraan.
Mängu kontseptsioon tundub kena, kuid see ei tööta minu seadmes. Ma pääsen fraktsiooni valimise ekraanile, kuid käivitamisel ei juhtu midagi (seade: Galaxy S20 FE). Kui mängu tööle saan, värskendan arvustust. Edit: selgub, et see ei tööta ainult taastamisarmee jaoks. Teised fraktsioonid laadivad hästi.
Thank you for visiting the page of "The Heroic Legend of Eagarlnia", ... See on kergekaaluline “suur strateegia” mäng ainulaadse originaalse loo taustaga,
Mängu mängida ei saa. Läheb tühjale ekraanile niipea, kui ma selle käivitan!
Drop Number : Neon 2048 Bulmaca fpgy
The Heroic Legend of Eagarlnia Early Access PC - Hiu Games
Alati jõuga suletud..Ma loodan, et saate selle parandada
Hea mäng
Endiselt ei saa mängida, kõik, mida ma saan, on Unity käivituskuva ja seejärel igavesti must ekraan. Loodan tõesti, et see lahendatakse, kuna see tundub huvitav mäng.
The Heroic Legend of Eagarlnia Strategiya cxg
The Heroic Legend of Eagarlnia – Rakendused Google Plays
See on väga hea mäng. See on nii kurb, et tekkis tehniline probleem ja inimesed jätsid halbu arvustusi. See mäng mängib nagu kolme kuningriigi romantikat. Süžee on hästi läbi mõeldud. Kõikidel fraktsioonidel pole mitte ainult oma kirjeldust, isegi tegelased tulevad oma taustalugudega. Mängu mehaanika on lõbus. Arendajad tegid vaid 4-liikmelise meeskonna jaoks üllatavalt hea töö. Ma tõesti tunnen, et nad panid selle mängu tegemiseks kõik oma jõupingutused. Mul on sellele suured lootused! Aitäh mängu eest!
Mängu ei laadita pärast ühtsuse ekraani
Thank you for visiting the page of "The Heroic Legend of Eagarlnia", it's a premium offline game with no in-app-purchase! This is a light-weight "grand
Hea mäng, kuid mõned probleemid tekstiga, mis on karbidest väljas ja ei ilmu. Võiks veel poleerida. Ka lahingumehaanika tundub veidi tasakaalustamata.
The Heroic Legend of Eagarlnia ስልት bxe