Post by azdislinecir on Mar 16, 2022 16:31:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The God of High School ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The God of High School IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови за више драгуља ▞▞▞
▞▞▞ The God of High School 2022 version ▞▞▞
Енглески превод је више него ужасан. Заиста је комично. Замолите ме да то урадим, урадићу то бесплатно. Жао ми је због свих вас у овом тренутку. Игра има водиче на њиховој фацебоок страници, али их не можете разумети.
Ова игра је добра, али да добијете драгуље претешко..ик да је свака гацха игрица за добијање драгуља тешка али ипак-..овде 4 звездице
Ова игра је добра и забавна, али имам неке предлоге, као што је дајте потпуније објашњење о томе како да добијете ствари као што су предмети и ликови у овој игри, такође исправите грешку где када више не користим лик у свом тиму , али систем детектује да је лик још увек у тиму.
Одлична игра и приказује (мислим) све главне ликове из тренутних и претходних аркова и различите форме и искрено је сјајно само имати у позадини за дуге позиве и само ставити ликове који морају да се подигну на петљу на ниском нивоу области.
Приказује ми се грешка и не дозвољава ми да ажурирам игру. Поправи ово Потрошио сам новац на ову игру
Волим ову игру јер је њена прича и игра заснована на манхва/анимеу Бог средње школе
Дозволио сам 3 потребне дозволе, али ме то не пушта у игру. Поправите, хвала
НИЈЕ ЛОША
Стално се руши на насловном екрану....не могу да уђем у њега да играм стварну игру
Свиђа ми се да сам је играо 80 минута до сада, али и даље има проблема са везом ако се може поправити, променио бих своју 4 у 5 звездица- уређивање је поправљено, хвала на исправци Ницоле 🙏🏽
стварно ми се свиђа како су направили ову игру има чисте анимације немам проблема са игром, стварно ми се свиђа, добра је игра 👍
Морам да јој дам 4 звездице јер је игра добра, свиђа ми се графика и свиђа ми се како се не налазе на вебтуну, а не аниме већина игара које видим не ради то, али постоји лоша страна, ја могу. не користим своје ликове које сам добио на позиву за селекцију и то је главни разлог зашто овој игри дајем четири звездице, а можда ће временом бити пет звездица.
Ова игра има више проблема као што су основне правописне грешке, реченице које немају смисла да се руше, итд. Али, добро је да овој игри дам шансу да се искупи. Још увек је прилично нов
Како вратити податке
Хоррибле Лаунцх. Не могу ни да пређем преко опције на почетку након што дозволите апликацији дозволу за 3 ствари. Сваки пут се руши. Пробао сам на телефону и на рачунару и не ради. Наравно да је забавна игра, али не могу да вам кажем.
Не могу чак ни да играм игру која ми се нон стоп руши
систем надоградње је некако побркао, али укупно 4 од 5
Не могу да се повежем или се стално руши. Плус то је потпуни пад
одлична игра свуда унаоколо, само се питам како да победим позорницу, мучим се, а преводи још нису сви на енглеском.
забавна игра
У реду игра. Превод не може бити гори. Не могу да уживам у игри па ћу уместо тога читати вебтун.
Колико дуго ће трајати одржавање? Одржавате ли уопште без претходне најаве? И дозвољавате играчу да вара а да га не банујете? Хоћеш ли угасити ову игру??
Волим игру, само желим да се шансе за извлачење аг повећају да је тешко чак и да извучем аг сада само чекам док не добијем карте за аг
Игра сада коначно ради и изгледа прилично обећавајуће на мој први поглед. Надам се да ће се наставити!
Не отвара се на Ноте 20У
ВОЛИМ АНИМЕ И АКО ВИШЕ ЉУДИ КОЈИ ВОЛЕ АНИМЕ ОВО ЈЕ ИГРА
Добра игра и анимација, али сам променио налог и морам да чекам 24 сата да га користим, а то је тако досадно, требало би да га промените.
The God of High School פעולה mbb
ова игра је невероватна и тако симпатична и ажурирање је одлично. Предлажем да је инсталирате ако волите акцију или волите да преузмете вебтоон и играте као ваш омиљени лик👌💯✨
Превише је лако добити карактер, а превод је срање
The God of High School แอ็กชัน cea
Волео бих да могу искрено да оценим ово. Али за сада је оно што јесте док се игра не може играти
Једноставно волим. Велики сам обожаватељ вебтоон-а откако је изашао како би се игра ажурирала и добијала више ствари како се вебтоон наставља. Хвала што сте направили ову игру
Волим ову игру, има толико ликова које желим да имам сваки дан када је играм
Одлична игра у целини. Има заиста добре анимације за мобилну игру и веома је забавна. Један велики проблем који сам до сада видео је да морате да платите камење да бисте задржали опремљену ствар или морате да је уништите. Лично, заиста мрзим ту идеју јер можда добијете добар предмет за свој најбољи лик и желите да дате стари свом слабијем карактеру, али морате да платите камење за то или не можете то да урадите. Осим тога, то је заиста добра гача игра.
The God of High School Azione qkzb
То је веома сјајна игра, једино што треба да се поправи су преводи.
The God of High School Action xgty
Потребно је мало рада, али за сада је забавно играти
игра се стално руши и не могу да пређем учитавање
<a href=""></a>
Игра има леп систем разумевања и сада ради невероватно. Хвала програмерима што сте се обратили и обавестили да је поправљено.